U gebruikt Internet Explorer 6 of 7. Gebruik a.u.b. een moderne browser zoals Chrome of Firefox of upgrade uw versie van Internet Explorer om deze website te bekijken [x]

Ieder mens werkt met een bepaald doel. Of het gaat om simpelweg geld verdienen en het goed kunnen zorgen voor je gezin. Je mag in je werk ook plezier hebben in wat je doet, werk doen dat bij je past.

Door allerlei omstandigheden kun je je plezier, of erger nog, je werk zelf kwijtraken. Dan is het tijd om snel actie te ondernemen. Want hoe langer je wacht, des te moeilijker het wordt om nieuwe inspiratie en werk te vinden.

TalentWerkt is een prettige èn praktische benadering van loopbaan- en jobcoaching. Al onze programma’s gaan uit van het idee, dat zelfsturing mensen weer in hun kracht brengt. De coaches die met ons werken, hanteren dezelfde filosofie. Een programma van TalentWerkt zet je op scherp en leidt tot resultaat.

Onze programma’s

Workshops LoopbaancoachingTalentWerkt Loopbaancoaching

TalentWerkt Loopbaan­coaching helpt je om weer gelukkig te worden in je werk. In onze workshops en persoonlijke coaching gaat het om betekenis, vitaliteit en bezieling en wordt je uitgedaagd zelf stappen te zetten.

Meer info »

Workshops JobcoachingTalentWerkt Jobcoaching

In onze Jobcoaching workshops leer je effectief solliciteren, hoe je een aantrekkelijk cv maakt, hoe je op een relaxte manier je netwerk kunt uitbreiden en hoe je social media voor jou kunt laten werken.

Meer info »

Workshops Job HuntTalentWerkt Job Hunt

De TalentWerkt Job Hunt helpt je bij het veroveren van je nieuwe baan, in een workshop of in de vorm van persoonlijke coaching. De Loopbaantest en Beroepen­match wijzen de weg.

Meer info »

Er zijn momenteel geen events.
Er zijn momenteel geen events.