U gebruikt Internet Explorer 6 of 7. Gebruik a.u.b. een moderne browser zoals Chrome of Firefox of upgrade uw versie van Internet Explorer om deze website te bekijken [x]

Ieder mens werkt met een bepaald doel. Of het gaat om simpelweg geld verdienen en het goed kunnen zorgen voor je gezin. Je mag in je werk ook plezier hebben in wat je doet, werk doen dat bij je past.

Door allerlei omstandigheden kun je je plezier, of erger nog, je werk zelf kwijtraken. Dan is het tijd om snel actie te ondernemen. Want hoe langer je wacht, des te moeilijker het wordt om nieuwe inspiratie en werk te vinden.

TalentWerkt is een prettige èn praktische benadering van loopbaan- en jobcoaching. Al onze programma’s gaan uit van het idee, dat zelfsturing mensen weer in hun kracht brengt. De coaches die met ons werken, hanteren dezelfde filosofie. Een programma van TalentWerkt zet je op scherp en leidt tot resultaat.

Onze programma’s

Workshops LoopbaancoachingTalentWerkt Loopbaancoaching

TalentWerkt Loopbaan­coaching helpt je om weer gelukkig te worden in je werk. In onze workshops en persoonlijke coaching gaat het om betekenis, vitaliteit en bezieling en wordt je uitgedaagd zelf stappen te zetten.

Meer info »

Workshops JobcoachingTalentWerkt Jobcoaching

In onze Jobcoaching workshops leer je effectief solliciteren, hoe je een aantrekkelijk cv maakt, hoe je op een relaxte manier je netwerk kunt uitbreiden en hoe je social media voor jou kunt laten werken.

Meer info »

Workshops Job HuntTalentWerkt Job Hunt

De TalentWerkt Job Hunt helpt je bij het veroveren van je nieuwe baan, in een workshop of in de vorm van persoonlijke coaching. De Loopbaantest en Beroepen­match wijzen de weg.

Meer info »

Er zijn momenteel geen events.

Komende workshops

Hieronder vind je de eerstkomend workshops.
Schrijf je nu in!

De huisartsenpraktijk van morgen

24 september 2019

Hilversum

Gratis

Deze workshop gaat over de steeds snellere ontwikkeling van de samenleving en wat dat betekent voor de huisartsenpraktijk. En hoe je er voor kunt zorgen dat je medewerkers vitaal en met plezier aan het werk zijn. Nu en in de toekomst. Hiermee aan de slag gaan is niet alleen goed voor jouw medewerkers en de werksfeer. Het bespaart ook kosten en verhoogt de productie. We laten zien dat aan de slag gaan met talentontwikkeling een interessante business case is.

Je krijgt inzicht in interessante wetenschappelijke bevindingen op het gebied van burn-out, werkplezier en talentontwikkeling.
We laten zien hoe de juiste aandacht voor medewerkers zich vertaalt in meer productie en minder verzuim.
Het is een interessante business case die we verder illustreren aan de hand van een lopende onderzoekspilot.

In de workshop is er uitgebreid ruimte om persoonlijke vragen en medewerkersvraagstukken in te brengen zodat je met nieuwe inzichten en praktische oplossingen naar huis gaat.

De workshop is voor een kleine groep van vier tot max. zes collega huisartsen en wordt gefaciliteerd door 2 trainers van TalentWerkt.

Kosteloos deelnemen
Dankzij een tijdelijke subsidie* kan je komende weken kosteloos deelnemen aan één van de vier huisartsenworkshops in Hilversum. Voorwaarde is wel dat je als praktijkhouder leidinggeeft aan tenminste één medewerker van 45 jaar of ouder.
*De Rijksoverheid biedt dit jaar een unieke subsidie aan om medewerkers van 45+ en hun leidinggevenden voor te bereiden om vitaal en met plezier langer door te kunnen werken. Dit betekent dat je als praktijkhouder kosteloos mee kunt doen met deze workshop als je leiding geeft aan tenminste één 45+ medewerker.

Locatie

Gebouw “De Koningin”, Koninginneweg 93, Hilversum (Parkeren in de buurt of in parkeergarage Silver Point). We verwelkomen je graag (vanaf 17.45 uur)

 

 

Nog 4 plaats(en) beschikbaar!