U gebruikt Internet Explorer 6 of 7. Gebruik a.u.b. een moderne browser zoals Chrome of Firefox of upgrade uw versie van Internet Explorer om deze website te bekijken [x]

Loopbaancoaches Paul Eykenduyn en Joep Lochtenberg bieden je een gratis gesprek aan in hun loopbaanspreekuur!

Maak direct een afspraak. Stuur een mailtje aan info@talentwerkt.nl of gebruik onze contactpagina.

Vragen die in een gesprek voorbij kunnen komen? Bijvoorbeeld: “Ik heb een goede baan, maar wil ècht wat anders!”, “Ik wil weer aan het werk, maar wát?” of “Het lukt mij niet met solliciteren, wat doe ik fout?”. Je krijgt informatie, we oefenen en je krijgt tips.

Onze klanten zijn er blij mee:

Paul heeft me geholpen om me te focussen op wat ik wil, rekening houdend met wat ik kan en leuk vind. In de omgang is hij een prettig persoon en hij luistert goed naar je verhaal waardoor je nieuwe mogelijkheden ziet. Hij heeft een heldere visie en heeft mij prima bruikbare tips gegeven!”

V.d.L.

Joep is verfrissend. Hij is open en eerlijk. Zijn humor ontregelt op een prettige wijze. Ik ben hem dankbaar voor de nieuwe invalshoeken die hij mij heeft laten zien!”

G.J.

Gratis loopbaanspreekuur HilversumIn de afgelopen jaren zijn honderden mensen je al voorgegaan die nu weer lekker aan de slag zijn!