U gebruikt Internet Explorer 6 of 7. Gebruik a.u.b. een moderne browser zoals Chrome of Firefox of upgrade uw versie van Internet Explorer om deze website te bekijken [x]

Individueel Ontwikkeladvies helemaal gratis!

Ben jij werkzoekend of ben je toe aan een nieuwe stap? Dan is dit je kans: De Rijksoverheid helpt 20.000 mensen met een gratis loopbaantraject! De overheid doet dat, omdat zij zich meer dan ooit  realiseert dat op een goede manier aan het werk blijven van groot belang is. Nu èn straks!

Herken je dit:

  • Misschien heeft je werkgever last gekregen van omzetverlies door de coronacrisis of erger nog, dreigt hij failliet te gaan. En jij loopt daardoor de kans op ontslag
  • Je hebt het gevoel dat je onder steeds meer druk komt te staan op je werk en juist op zoek wilt naar meer rust en evenwicht in je werk en thuis
  • Je wilt graag wat anders gaan doen maar heb je nog geen idee hoe nieuw werk er uit zou kunnen zien: weer bij een werkgever, misschien eindelijk freelance werken of eigen baas worden?

In al die gevallen kun je beslissen het nog even aan te zien; maar reken maar, dat je vragen niet zomaar verdwijnen. De druk blijft, omstandigheden worden er niet makkelijker op. In het gratis loopbaantraject van TalentWerkt! krijg je de gelegenheid om nu even stil te staan bij je huidige werk, de organisatie waar je werkt en je mind op te maken over de komende jaren!

Het Ontwikkeladvies omvat ofwel een startbijeenkomst (interactieve workshop), gevolgd door twee à drie individuele gesprekken; ofwel (indien geen bijeenkomst gepland staat) 4 uur individuele begeleiding.

Iedereen start met een Arbeidsmarktscan. Deze geeft een indicatie over de waarde van je werk nu en het werk dat je misschien zou willen gaan doen. Dat biedt veel aanknopingspunten in de opvolgende coachgesprekken! In dit verkorte loopbaantraject stel je met jouw coach vast, wat je graag wilt ontwikkelen, ga je aan de slag en maak jij je eigen ontwikkelplan. Je resultaat: Je hebt jezelf in de spiegel ontmoet, bepaald hoe je de komende jaren wilt werken en de eerste mogelijke stappen gezet zodat je verder kunt.

Het Ontwikkeladvies is voor jou geheel gratis. De Rijksoverheid subsidieert dit traject. Er is een vast subsidiebedrag bepaald voor 2020. Slechts twintigduizend mensen kunnen meedoen. Wij adviseren je, je zo snel mogelijk aan te melden. Op=op!

Meld je aan »

Onze klanten vorig jaar:

Het Ontwikkeladvies is kort, krachtig maar zó fijn. Naast de workshop heb ik drie gesprekken helemaal voor mijzelf om mijn plannen te maken voor de toekomst. Het geeft echt nieuwe energie!”

A.B.

Ik had nooit zo’n behoefte aan zelf-onderzoek. Maar mijn werk verandert ongelofelijk snel. De gesprekken waren een eye-opener, Ik heb veel tips gekregen en heb nu het idee dat ik ook in de toekomst lekker aan de slag kan blijven”

Ch.S.

Gratis loopbaanspreekuur Hilversum