U gebruikt Internet Explorer 6 of 7. Gebruik a.u.b. een moderne browser zoals Chrome of Firefox of upgrade uw versie van Internet Explorer om deze website te bekijken [x]

Individueel Ontwikkeladvies 45+

Iedereen die werkt en inmiddels 45 jaar is geworden, kijkt wel eens vooruit: Nog zo’n 20-25 jaar voor de boeg! De omstandigheden worden er niet makkelijker op. De Rijksoverheid onderkent dat.

Zij ziet het belang dat werkende mensen vitaal en met plezier aan het werk blijven. Daarom stelt zij iedereen vanaf 45 jaar èn die tenminste 12 uur per week werkt, in de gelegenheid een individueel loopbaantraject te volgen. Tijd om even stil te staan bij je huidige werk, de organisatie waar je werkt en je mind op te maken over de komende jaren!

Het Ontwikkeladvies 45+ omvat ofwel een startbijeenkomst (interactieve workshop), gevolgd door drie individuele gesprekken; ofwel (indien geen bijeenkomst gepland staat), 4 uur individuele begeleiding. In dit verkorte loopbaantraject stel je met jouw coach vast, wat je graag wilt ontwikkelen, ga je aan de slag en maak jij je eigen ontwikkelplan. Je resultaat: Je hebt jezelf in de spiegel ontmoet, bepaald hoe je de komende jaren wilt werken en de eerste mogelijke stappen gezet zodat je verder kunt.

Het Ontwikkeladvies 45+ is voor jou geheel gratis. De Rijksoverheid subsidieert dit traject. Er is een vast subsidiebedrag bepaald voor 2019.  Wij adviseren je, je zo snel mogelijk aan te melden

Meld je aan »

Onze klanten:

Het Ontwikkeladvies is kort, krachtig maar zó fijn. Naast de workshop heb ik drie gesprekken helemaal voor mijzelf om mijn plannen te maken voor de toekomst. Het geeft echt nieuwe energie!”

A.B.

Ik had nooit zo’n behoefte aan zelf-onderzoek. Maar mijn werk verandert ongelofelijk snel. De gesprekken waren een eye-opener, Ik heb veel tips gekregen en heb nu het idee dat ik ook in de toekomst lekker aan de slag kan blijven”

Ch.S.

Gratis loopbaanspreekuur Hilversum

Voor organisaties

Het ontwikkeladvies kan ook worden toegepast in organisaties.
Ons TalentWerkt aanbod ondersteunt medewerkers en leidinggevenden o.a. door workshops en (loopbaan)coaching op het gebied van vitaliteit, talent- en loopbaanontwikkeling.
De op dit moment beschikbare, beperkte overheidssubsidie houdt de benodigde investering vanuit uw organisatie laag. In samenspraak met u maken we een aanbod dat aansluit op de situatie van uw organisatie.

Wat bieden wij in company aan?

Voor medewerkers:

  • Individueel ontwikkeladvies voor medewerkers, bestaande uit een workshop en 3 coaching gesprekken (Investering 600 euro excl. BTW per advies en locatiekosten, voor medewerkers van 45 jaar en ouder op dit moment geheel kosteloos)
  • Workshop Mijn Talent, workshop van 3 uur voor een groep van max. 8 medewerkers (Investering 900 euro excl. BTW en locatiekosten)
  • Loopbaancoaching, individuele begeleiding. Veilig, vertrouwd en gericht op ontwikkeling van uw medewerkers in hun werk of naar een volgende stap. Offerte op aanvraag.

Voor leidinggevenden en management:

  • Workshop De Kracht van Talent, workshop van 3 uur voor een groep van max. 8 leidinggevenden (Op dit moment kosteloos als minimaal drie leidinggevenden medewerkers uit de leeftijdsgroep 45+ aansturen)
  • Individuele begeleiding van leidinggevende, in totaal 3 uur (Op dit moment kosteloos als de leidinggevende medewerkers uit de leeftijdsgroep 45+ aanstuurt, anders 600 euro excl. BTW)
  • Begeleiding van directie- of managementteam met de ontwikkeling naar een vitaal en innovatief talentenbedrijf (200 euro excl. BTW per uur).

Meer weten of direct een afspraak maken?

Contact »