U gebruikt Internet Explorer 6 of 7. Gebruik a.u.b. een moderne browser zoals Chrome of Firefox of upgrade uw versie van Internet Explorer om deze website te bekijken [x]

Weet je welke baan je zoekt en heb je jezelf voorbereid met een goed cv en social media profiel, dan wil je ie baan natuurlijk ook hèbben! Met de Job Hunt tools krijg je jouw nieuwe baan snel in het vizier. Ook in deze arbeidsmarkt.

Wil jij jezelf eens toetsen voor welk type werk jij bij uitstek geschikt bent, denk dan eens aan een loopbaantest en een beroepsprofiel. Het beroepsprofiel kun je aansluitend gebruiken voor het opstellen van één of meerdere zoekprofielen voor het vinden van vacatures in onze ultra moderne zoekmachine. Steeds een nieuw aanbod van vacatures, wie wil dat nou niet? En, ze zijn er echt!

Ook voor het ‘jagen’ op een baan hebben we verschillende, praktische oplossingen. Wil je veel zelf doen, kies dan de workshop. Wil je persoonlijke begeleiding, kies dan de persoonlijke coaching.

TalentWerkt Job HuntWeet je niet goed waar je kwaliteiten liggen, krijg je slechte beoordelingen of heb je het idee dat je meer in je mars hebt, doe dan de TalentWerkt Loopbaantest. Laat de uitkomst direct omzetten in een Beroepenmatch, waarmee je inzicht krijgt voor welke functie jij in de wieg bent gelegd.
Voor de een één bevestiging, voor de ander een eye-opener! De Loopbaantest en Beroepenmatch worden toegelicht in een coachgesprek en zijn vaak aanleiding tot verdere loopbaan- of jobcoaching.

Informeer naar de mogelijkheden:

Contact »

Download Download voorbeeld rapport Loopbaantest
Download Download voorbeeld rapport Beroepenmatch

TalentWerkt Job HuntJe weet wat je wilt, je hebt een goed beroepsprofiel maar je kunt die banen niet vinden. Dat schiet niet op. In de workshop ‘Job Hunt!’ leer je hoe je in het vacature platform van TalentWerkt je beroepsprofiel(en) instelt. Dit profiel wordt permanent vergeleken met de real-time beschikbare vacatures die bij jou passen. Geen hopeloze databanken meer met oude banen maar actuele, echt beschikbare vacatures. Solliciteer als eerste en vergroot zo je kansen op die nieuwe baan!

Met Job Hunt bepaal je zelf door middel van een flexibel abonnement hoe lang je gebruik wilt maken van het vacature platform TalentWerkt. Natuurlijk kun je ook extra coaching krijgen om nog sneller die nieuwe baan binnen te halen!

Informeer naar de mogelijkheden:

Contact »

TalentWerkt Job HuntVind je het lastig om gemotiveerd te blijven bij het solliciteren, wil je focus houden op de juiste vacatures en ondertussen gecoacht worden bij het reageren en solliciteren, dat kan. Bij gebruik van het vacature platform TalentWerkt kun je ook persoonlijke begeleiding krijgen. Je coach houdt je scherp gericht op jouw wil die baan toch in de wacht te slepen. Met een knipkaart-abonnement bepaal je wanneer jij begeleiding wilt om je op koers te houden!

Informeer naar de mogelijkheden:

Contact »

Download Download de brochure TalentWerkt Job Hunt

Er zijn momenteel geen events.
Er zijn momenteel geen events.