U gebruikt Internet Explorer 6 of 7. Gebruik a.u.b. een moderne browser zoals Chrome of Firefox of upgrade uw versie van Internet Explorer om deze website te bekijken [x]

Ons Jobcoaching workshops beginnen bij het begin: Je dient helder te weten, welke baan je wilt veroveren en wat je dat mag opleveren. Dat betekent ook, dat je helder moet zijn over wat jij wilt investeren: weet wat je waard bent! Alleen zo kun jij jezelf goed presenteren.

Met een actueel, goed vorm gegeven cv trek je de werkgever over de streep jou uit te nodigen. Het is je visitekaartje waarmee je aangeeft wat je komt oplossen voor je nieuwe werkgever.

Veel mensen vinden netwerken maar een hoop kouwe drukte. Dat hoeft niet. Weet je wat je te bieden hebt, dan kun je er ook makkelijk en met plezier over vertellen. Je bent makkelijk in staat contact te leggen. Je leert je netwerk vitaal te maken, zodat het ook voor jou aan de slag gaat.

Kun je gebruikmaken van social media? De meest bekende als Twitter, Facebook en Linked In kunnen je ondersteunen bij het vinden van een nieuwe baan. Doe mee met onze workshop en ervaar hoe socal media je kunnen helpen.

TalentWerkt JobcoachingEen werkgever met een vacature heeft een probleem dat hij op een goede manier wil oplossen: Hij zoekt de juiste man/vrouw om dat werk te verrichten, waardoor hij geld kan verdienen. Zo simpel is het.

Vrijwel iedere sollicitant kan wel vertellen, wat hij heeft gedaan. Aardig, maar daarmee leg je het probleem bij je gesprekspartner om uit te vinden, waarom jij zo de moeite waard bent. Daarmee vergroot je in deze arbeidsmarkt niet bepaald jouw kansen. Ken je niet jouw persoonlijke meerwaarde, dan ben je daarmee hetzelfde als al die andere sollicitanten. Daar maak je in deze workshop een eind aan!

Je leert:

  • Je werkervaring anders te beoordelen
  • Je persoonlijk en professionele toegevoegde waarde kennen
  • Hoe je jouw eigen werkaanbod kunt omschrijven: Een aanbod, waar geen werkgever omheen wil!

Informeer naar de mogelijkheden:

Contact »

TalentWerkt JobcoachingHoe krijg jij voor elkaar dat je cv voldoende aandacht krijgt? Een cv krijgt de aandacht die het verdient. Gemiddeld 15 seconden, als het al daarvan komt. Hoe krijg jij voor elkaar, dat aan jouw cv wel de juiste aandacht wordt besteed? Aan het eind van deze workshop heb je geleerd:

  • Hoe je een aantrekkelijk en professioneel cv maakt
  • Waarom je altijd meerdere cv’s nodig hebt en hoe je dat snel organiseert
  • Waar je op moet letten in een verzorgde sollicitatiebrief

Informeer naar de mogelijkheden:

Contact »

TalentWerkt JobcoachingVind je netwerken maar aanstellerij, drukdoenerij die nergens over gaat? Wil je ontspannen een gesprek kunnen voeren met mensen die je nog niet kent, dan is deze workshop de moeite waard. Je krijgt oefeningen en ervaart hoeveel plezier je met persoonlijk netwerken krijgt.

Je leert in deze workshop:

  • Een prettige eerste indruk maken
  • Relaxed kijken naar jezelf waardoor je jezelf en je doel niet hoeft af te wijzen
  • De belangstelling wekken van de ander
  • Je netwerk inventariseren en gemakkelijk uitbreiden

Informeer naar de mogelijkheden:

Contact »

TalentWerkt JobcoachingWerk vinden is vandaag de dag zeker ook ‘gevonden worden’. Ben je niet thuis in social media, dan loop je zoveel kansen mis op het gevonden worden door recruiters en werkgevers. Je krijgt geen uitnodiging voor een interview. Jammer! Wij leren je social media als LinkedIn, Facebook en Twitter voor jou te laten werken! Dat scheelt een hoop ‘gewerk’!

Informeer naar de mogelijkheden:

Contact »

Download Download de brochure TalentWerkt Jobcoaching

Er zijn momenteel geen events.

Komende workshops

Hieronder vind je de eerstkomend workshops.
Schrijf je nu in!

De huisartsenpraktijk van morgen

24 september 2019

Hilversum

Gratis

Deze workshop gaat over de steeds snellere ontwikkeling van de samenleving en wat dat betekent voor de huisartsenpraktijk. En hoe je er voor kunt zorgen dat je medewerkers vitaal en met plezier aan het werk zijn. Nu en in de toekomst. Hiermee aan de slag gaan is niet alleen goed voor jouw medewerkers en de werksfeer. Het bespaart ook kosten en verhoogt de productie. We laten zien dat aan de slag gaan met talentontwikkeling een interessante business case is.

Je krijgt inzicht in interessante wetenschappelijke bevindingen op het gebied van burn-out, werkplezier en talentontwikkeling.
We laten zien hoe de juiste aandacht voor medewerkers zich vertaalt in meer productie en minder verzuim.
Het is een interessante business case die we verder illustreren aan de hand van een lopende onderzoekspilot.

In de workshop is er uitgebreid ruimte om persoonlijke vragen en medewerkersvraagstukken in te brengen zodat je met nieuwe inzichten en praktische oplossingen naar huis gaat.

De workshop is voor een kleine groep van vier tot max. zes collega huisartsen en wordt gefaciliteerd door 2 trainers van TalentWerkt.

Kosteloos deelnemen
Dankzij een tijdelijke subsidie* kan je komende weken kosteloos deelnemen aan één van de vier huisartsenworkshops in Hilversum. Voorwaarde is wel dat je als praktijkhouder leidinggeeft aan tenminste één medewerker van 45 jaar of ouder.
*De Rijksoverheid biedt dit jaar een unieke subsidie aan om medewerkers van 45+ en hun leidinggevenden voor te bereiden om vitaal en met plezier langer door te kunnen werken. Dit betekent dat je als praktijkhouder kosteloos mee kunt doen met deze workshop als je leiding geeft aan tenminste één 45+ medewerker.

Locatie

Gebouw “De Koningin”, Koninginneweg 93, Hilversum (Parkeren in de buurt of in parkeergarage Silver Point). We verwelkomen je graag (vanaf 17.45 uur)

 

 

Nog 4 plaats(en) beschikbaar!