U gebruikt Internet Explorer 6 of 7. Gebruik a.u.b. een moderne browser zoals Chrome of Firefox of upgrade uw versie van Internet Explorer om deze website te bekijken [x]

TalentWerkt biedt twee beproefde methodieken om op inspirerende wijze voor jezelf te verhelderen welke baan of vorm van ondernemerschap het beste bij jou past. Je kunt kiezen voor een persoonlijke aanpak waarin diepgang en zingeving voorop staan. Je wilt graag de tijd nemen en vindt het prettig om met een coach aan de slag te gaan. Kies dan hieronder voor Persoonlijke Loopbaancoaching.

Ben je meer iemand van tempo, interactie en feedback , dan is het dynamische Workshoptraject van TalentWerkt misschien eerder wat voor jou. In een vertrouwde setting werk je in pittig tempo toe naar een heldere uitkomst. De structuur en bijeenkomsten vragen wel wat van je, maar je rondt af met een ongekende dosis energie.

TalentWerkt LoopbaancoachingHet hoeft niemand moeite te kosten om een aantrekkelijke baan te verwerven, waarin je gelukkig kunt zijn. Dan is het wel belangrijk dat je weet wat belangrijk voor je is in een baan, wat je wilt bereiken en welke inspanning je wilt leveren.

Weet je niet goed wat je met je werk aan moet of wat je volgende baan moet worden, dan is persoonlijke loopbaancoaching een uitkomst. In onze loopbaancoaching gaat het om betekenis, vitaliteit en bezieling. Je wordt uitgedaagd, zelf stappen te zetten en zo je verlangde resultaat te behalen.

Na een intensief, persoonlijk traject kun je weer met frisse blik vooruit:

  • Je hebt helder voor ogen wat je gaat veranderen in je huidige baan
  • Je weet in welk werk je toekomst ligt en hebt daarvoor een goed plan op tafel
  • Je hebt een goede afweging kunnen maken of je in dienstverband blijft werken of dat je je eigen bedrijf gaat starten

Informeer naar de mogelijkheden:

Contact »

TalentWerkt LoopbaancoachingMet dit TalentWerkt programma krijg je in kort tijdsbestek weer scherp voor ogen, wat je nieuwe baan moet worden. Of je nu weer een baan in loondienst wilt hebben of dat je nu eindelijk de stap gaat zetten naar een eigen bedrijf. Er wordt gewerkt volgens een vaste opzet, in kleine groepen. Deelnemers komen met hoge frequentie bij elkaar en maken ondertussen gebruik van Linked In voor extra uitwisseling en onderlinge support en tips.

Het traject duurt 3,5 maand en vraagt 8-12 uur voorbereiding van je per week. Intensief, resultaatgericht en ideaal als je geïnspireerd wilt worden door mensen die ook hun werk een boost willen geven. Je sluit af met een persoonlijke pitch en een actieplan!

Informeer naar de mogelijkheden:

Contact »

Download Download de brochure TalentWerkt Loopbaancoaching

Er zijn momenteel geen events.

Komende workshops

Hieronder vind je de eerstkomend workshops.
Schrijf je nu in!

De huisartsenpraktijk van morgen

24 september 2019

Hilversum

Gratis

Deze workshop gaat over de steeds snellere ontwikkeling van de samenleving en wat dat betekent voor de huisartsenpraktijk. En hoe je er voor kunt zorgen dat je medewerkers vitaal en met plezier aan het werk zijn. Nu en in de toekomst. Hiermee aan de slag gaan is niet alleen goed voor jouw medewerkers en de werksfeer. Het bespaart ook kosten en verhoogt de productie. We laten zien dat aan de slag gaan met talentontwikkeling een interessante business case is.

Je krijgt inzicht in interessante wetenschappelijke bevindingen op het gebied van burn-out, werkplezier en talentontwikkeling.
We laten zien hoe de juiste aandacht voor medewerkers zich vertaalt in meer productie en minder verzuim.
Het is een interessante business case die we verder illustreren aan de hand van een lopende onderzoekspilot.

In de workshop is er uitgebreid ruimte om persoonlijke vragen en medewerkersvraagstukken in te brengen zodat je met nieuwe inzichten en praktische oplossingen naar huis gaat.

De workshop is voor een kleine groep van vier tot max. zes collega huisartsen en wordt gefaciliteerd door 2 trainers van TalentWerkt.

Kosteloos deelnemen
Dankzij een tijdelijke subsidie* kan je komende weken kosteloos deelnemen aan één van de vier huisartsenworkshops in Hilversum. Voorwaarde is wel dat je als praktijkhouder leidinggeeft aan tenminste één medewerker van 45 jaar of ouder.
*De Rijksoverheid biedt dit jaar een unieke subsidie aan om medewerkers van 45+ en hun leidinggevenden voor te bereiden om vitaal en met plezier langer door te kunnen werken. Dit betekent dat je als praktijkhouder kosteloos mee kunt doen met deze workshop als je leiding geeft aan tenminste één 45+ medewerker.

Locatie

Gebouw “De Koningin”, Koninginneweg 93, Hilversum (Parkeren in de buurt of in parkeergarage Silver Point). We verwelkomen je graag (vanaf 17.45 uur)

 

 

Nog 4 plaats(en) beschikbaar!
Er zijn momenteel geen events.