U gebruikt Internet Explorer 6 of 7. Gebruik a.u.b. een moderne browser zoals Chrome of Firefox of upgrade uw versie van Internet Explorer om deze website te bekijken [x]

TalentWerkt biedt twee beproefde methodieken om op inspirerende wijze voor jezelf te verhelderen welke baan of vorm van ondernemerschap het beste bij jou past. Je kunt kiezen voor een persoonlijke aanpak waarin diepgang en zingeving voorop staan. Je wilt graag de tijd nemen en vindt het prettig om met een coach aan de slag te gaan. Kies dan hieronder voor Persoonlijke Loopbaancoaching.

Ben je meer iemand van tempo, interactie en feedback , dan is het dynamische Workshoptraject van TalentWerkt misschien eerder wat voor jou. In een vertrouwde setting werk je in pittig tempo toe naar een heldere uitkomst. De structuur en bijeenkomsten vragen wel wat van je, maar je rondt af met een ongekende dosis energie.

TalentWerkt LoopbaancoachingHet hoeft niemand moeite te kosten om een aantrekkelijke baan te verwerven, waarin je gelukkig kunt zijn. Dan is het wel belangrijk dat je weet wat belangrijk voor je is in een baan, wat je wilt bereiken en welke inspanning je wilt leveren.

Weet je niet goed wat je met je werk aan moet of wat je volgende baan moet worden, dan is persoonlijke loopbaancoaching een uitkomst. In onze loopbaancoaching gaat het om betekenis, vitaliteit en bezieling. Je wordt uitgedaagd, zelf stappen te zetten en zo je verlangde resultaat te behalen.

Na een intensief, persoonlijk traject kun je weer met frisse blik vooruit:

  • Je hebt helder voor ogen wat je gaat veranderen in je huidige baan
  • Je weet in welk werk je toekomst ligt en hebt daarvoor een goed plan op tafel
  • Je hebt een goede afweging kunnen maken of je in dienstverband blijft werken of dat je je eigen bedrijf gaat starten

Informeer naar de mogelijkheden:

Contact »

TalentWerkt LoopbaancoachingMet dit TalentWerkt programma krijg je in kort tijdsbestek weer scherp voor ogen, wat je nieuwe baan moet worden. Of je nu weer een baan in loondienst wilt hebben of dat je nu eindelijk de stap gaat zetten naar een eigen bedrijf. Er wordt gewerkt volgens een vaste opzet, in kleine groepen. Deelnemers komen met hoge frequentie bij elkaar en maken ondertussen gebruik van Linked In voor extra uitwisseling en onderlinge support en tips.

Het traject duurt 3,5 maand en vraagt 8-12 uur voorbereiding van je per week. Intensief, resultaatgericht en ideaal als je geïnspireerd wilt worden door mensen die ook hun werk een boost willen geven. Je sluit af met een persoonlijke pitch en een actieplan!

Informeer naar de mogelijkheden:

Contact »

Download Download de brochure TalentWerkt Loopbaancoaching

Er zijn momenteel geen events.
Er zijn momenteel geen events.
Er zijn momenteel geen events.