U gebruikt Internet Explorer 6 of 7. Gebruik a.u.b. een moderne browser zoals Chrome of Firefox of upgrade uw versie van Internet Explorer om deze website te bekijken [x]

TalentWerkt hecht groot belang aan het idee, dat wij als mens een gelukkig en zinvol leven mogen leiden. Werk speelt een belangrijke rol daarin.

Gelukkig werken levert energie op in plaats dat het energie kost. Zo ontstaat een goede balans tussen leven en werk. In die balans kunnen wij, ieder voor zich en met elkaar, een bijdrage leveren aan een goede wereld om in te mogen leven.

Prettige èn praktische benadering

TalentWerkt is een prettige èn praktische benadering van loopbaan- en jobcoaching. Al onze programma’s gaan uit van het idee, dat zelfsturing mensen weer in hun kracht brengt. De coaches die met ons werken, hanteren dezelfde filosofie. Wij zoeken bezieling in ons werk. Onze cliënten herkennen onze werkwijze en herkennen hierin hun eigen verlangen.

TalentWerkt biedt een compleet pakket van individuele en groepsgewijze begeleiding. Van loopbaanonderzoek en –coaching tot en met begeleiding bij jobhunting. Wij houden van out-of-the-box denken en doen. Immers, dan ontstaat ruimte voor verandering en nieuwe focus. Programma’s van TalentWerkt zetten je op scherp en leiden tot resultaat.

Bekijk hier ons aanbod »

Wie zijn wij?

Eykenduyn Coaching en AdviesTalentWerkt is een programma van Eykenduyn Coaching & Advies in samenwerking met collega loopbaanprofesssionals.

TalentWerkt komt voort uit het gedachtengoed van Adriaan Hoogendijk en is verder vorm gegeven door Paul Eykenduyn en Wim Schouten. Anno 2019 geeft Paul samen met Joep Lochtenberg inspirerende workshops, 1:1 coaching en natuurlijk het succesvolle TalentWerkt! programma.

Over Paul Eykenduyn

Zijn omgeving schetst hem als een gedreven en betrokken dienstverlener. In zijn studie Hogere Hotelschool Den Haag herkende hij het plezier van huis uit voor marketing en sales. Het resulteerde in een boeiende en gevarieerde loopbaan in de financiële wereld, waarbij afwisseling, groei en inzet van bewezen kunde altijd zijn hoekstenen zijn geweest. Na jaren waarin marketing & sales, leidinggeven, interne geschillenbeslechting en ‘leren en opleiden’ centraal stonden viel alles samen in zijn fascinatie door ‘wat mensen beweegt’. Die fascinatie en zijn drijfveer mensen in hun kracht te brengen, vormen de leidraad van zijn coachbedrijf.

Paul over zichzelf als coach

Paul Eykenduyn

Paul Eykenduyn

“Als coach richt ik mij op de persoon en de processen van mijn cliënten. Ik streef er naar mij steeds te verwonderen, probeer altijd anders naar gebeurtenissen en opvattingen te kijken: Wat gebeurt hier, waarom zegt iemand dat, welk denkpatroon zit daar achter, welk verlangen, welke (on)macht?
Wat ik waarneem, geef ik direct terug. Of het nu in een gesprek is, in een workshop of training. Door te leren van onze visie op onszelf, onze omgeving en onze omstandigheden, kunnen we kiezen voor een andere aanpak van werken. Gebeurtenissen in ons leven en werk, gevormde opvattingen en onze houding krijgen op die manier nieuwe betekenis en worden zo verhelderd. En die verheldering bied je de mogelijkheid, een concrete nieuwe loopbaanstap te zetten!
Ik geloof in ieders persoonlijk talent. Samen met mijn collega’s help ik mijn cliënten dat talent in hun werk tot bloei te brengen. Daarom: TalentWerkt!”

Paul is geregistreerd als Noloc Erkend Loopbaanprofessional en aangesloten bij de NVO2, beroepsvereniging voor het vakgebied van Human Resource Development. Gedurende 6 jaar organiseerde hij het grootste loopbaanevent van de regio Gooi & Vecht, de Gooise Loopbaandag.

Over Joep Lochtenberg

Kenmerkend voor Joep is zijn passie, gedrevenheid en enthousiasme in zijn werk.
Creatief, open minded en out of the box zijn termen die Joep goed omschrijven. Uitgegroeid van gepassioneerd verkoper in het schoenenvak tot commercieel directeur van een van de grootste inkooporganisaties in Nederland, besloot hij aansluitend de overstap te maken naar het oprichten van zijn eigen onderneming.

Juist het wisselend succes en de stevige tegenslagen die hij moest verwerken, hebben hem in positieve zin gevormd.
Joep coacht bij vraagstukken op het gebied van loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.

Binnen zijn eigen coach- en adviesbedrijf Lochtenberg Loopbaancoaching richt hij zich op leven- en loopbaanvragen. Zijn coachingstrajecten zijn effectief, helder, respectvol, doortastend, persoonlijk, vol humor, doelgericht en inspirerend.

Joep over zichzelf als coach

Joep Lochtenberg

Joep Lochtenberg

“Even dat je het weet, als coach ben ik lui. Ik geloof namelijk dat iedereen het recht heeft om zich op zijn of haar eigen tempo te ontwikkelen. Je bent immers verantwoordelijk voor je eigen proces. Ik loop slechts een tijdje mee.  Ik ben wel ernstig nieuwsgierig waardoor ik door blijf vragen, ook wanneer het schuurt.. Het leukste vind ik het dan om samen met je de glimlach weer te pakken te krijgen. De glimlach van “Oh ja….. Zo zit ik in elkaar….”  Die momenten van inzicht mogen delen, blijft bijzonder. Méér inzicht in hoe jezelf in elkaar zit, scherper beeld in wat voor een omgeving jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen, een omgeving waarin  jij glorieert. In die zoektocht mogen meelopen vind ik een eer.

In de loop van de jaren heb ik een enorme gereedschapskist met oefeningen, inzichten, methodes mogen verzamelen, waar ik dan weer op mijn eigen creatieve wijze invulling aangeef. Telkens gekoppeld aan jouw coachdoel. Wat wil jij bereiken?”

Joep is post HBO gediplomeerd Loopbaancoach, directeur van het Nederlands Burnout Preventie Centrum en is NOLOC Erkend Loopbaanprofessional.

Neem contact op »

AANGESLOTEN BIJwaarborg voor kwaliteit