U gebruikt Internet Explorer 6 of 7. Gebruik a.u.b. een moderne browser zoals Chrome of Firefox of upgrade uw versie van Internet Explorer om deze website te bekijken [x]

TalentWerkt viel op in de social media door hun directe en praktische antwoord op de vraag: “En hoe moet het nu verder in mijn loopbaan?”

Wat mij erg aansprak is de aanpak waarin we gezamenlijk een zoektocht ontwikkelen vanuit de eigen kernwaarden naar de werkwaarden.

Door de diversiteit van de groep konden wij elkaar goed aanvullen en helpen in het vinden van elkaar’s sterke punten.

Talent Werkt heeft mij een punt aan de horizon gegeven waar ik naartoe kan werken, zeker als – in de waan van de dag – de zaken anders lopen dan verwacht. ”

Daniël C. – ICT specialist

De workshopbijeenkomsten van TalentWerkt genereren altijd véél optimisme en energie.

Paul Eykenduyn en zijn collega Wim Schouten kenmerken zich door een pro-actieve attitude en steeds een goede voorbereiding. Beiden schromen niet het beestje bij de naam te noemen, zijn lekker to the point en daardoor goed professioneel en altijd met gevoel aanwezig bij ons persoonlijk proces.

Ik vond het een uitdagend traject en een goede confrontatie met mijzelf in wat ik nu eigenlijk met mijn werkende leven verder wilde. ”

Frits van der S. – Winkelmanager

Meer referenties over Paul Eykenduyn zijn te vinden op www.eykenduyncoaching.nl, waaronder:

Paul is – na mijn ervaring met andere coaches – echt in staat geweest mij zodanig te begeleiden dat ik weer geloof kreeg in mijn eigen groei.

Hij put uit zijn kennis, gebruikt creativiteit en heeft gevoel voor humor. Mede door zijn levenswijsheid, is hij in staat geweest mij een nieuwe balans te laten vinden tussen privé en werkend leven. ”

Josine D. – Maatschappelijk werker

Paul is als coach echt een sparrende teamplayer; hij speelt je vaak de bal toe, soms zacht, soms op de man. Hij laat je scoren zonder je uit te putten, leert je mededogen te hebben met de ‘zwakkere’ speler en laat je nadenken over je strategie: waar beweeg jij je naartoe, waarom daarheen en wat is je uiteindelijke doel? ”

Karen M. de Ch. – creatief organisator culturele sector en onderwijs